Aug 032008
 

Idag har vi varit ute och grejat i trädgården. Vårt mastodont projekt till köksträdgård är nästan klart… Nu återstår bara en odlingslåda och kryddträdgården.

Idag gjorde vi klart landet framför uteplatsen. Allt i landet går i vitt. Insåg när vi höll på att plantera att det nog behövs lite fler växter och en till clematis i mitten. Eller har ni förslag på ngt annat som skulle vara snyggt där? I rabatten är det annars: Vit höstanemon, clematis huldine och clematis asagasumi, romersk kamomill, storblommig murreva (ska vi köpa fler plantor av…) vinteriberis, trädgårdsiris ”Madeira Belle” och vitbrokig knyhavre. Vi ska även köpa lite lökväxter och trycka ner. Några som jag vill ha är Änglatårar, vita dubbla tulpaner och balkanklocka. Sedan vill jag även ha liljekonvalj och några fler senblommande vita växter.

 augusti 3, 2008  Posted by on augusti 3, 2008 at 8:42 e m trädgård  Add comments

  7 Responses to “Trädgårdsarbete”

  1. Wow vad det blir fint…!!!!!

  2. Vad fint ni fått det Karin!!

  3. Ojojoj ! Har inte varit hit på besök på länge men oj vad fint ni har fått! Det blir till att njuta ordentligt nästa år då allt är klart!

  4. Så fint det blir!

  5. Det ser superfint ut Karin och jag blir jätteinspirerad att ta tag i vår lilla framsida och gör den mer inbjudande och välkomnande.
    kram på dig

  6. Allt ser helt underbart ut!!!!
    Dagg kåpa är fint till allt det via och funkia med lite vitt ibladen…Min höstanemon hade en vit blomma idag!! Tänk bara på att vintertäcka den!
    Jag planterade även en astible – red sentinental – djupröd – är superfin till grönt och vitt och även i vasen inne!
    Ulleternellen växer och de gråa bladen och blommorna fyller nu en stor vas hemma på bordet.
    Mest nöjd är jag med mina röd solhatt som är vit/lime. En underbar växt som är hög och många blommor – skall komplettera med en cerise med röd knapp och en helt limegrön nästa år tror jag. Dagliljorna har rådjuren ätit upp och dessvärre blir det heller inga tulpaner av den orsaken men jag skall trycka ner massa pärlhyacint och snödroppar!
    Rödskaftad daggkåpa är oxå fin!!

    KRAM KRAM…sitter på jobbet!

  7. Hallå! Hur snygg blev det inte? Supersnyggt! Jag insuper inspiration till nästa år då vi ska pyssla i vår trädgård!! / Elin

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>