Sep 132008
 

på diverse mer eller mindre hemliga projekt. Alltså inget jag kan visa här just nu. Men det involverar mycket tyll, glitter, blommor och 3D-lack. Något som jag är väldigt förstjust i just nu…

I kväll har jag dock umgåtts med min man, min bror och hans sambo över lite tacos. Det har varit en underbart solig dag här i Örby och det känns att hösten kommer allt närmare. Speciellt som det är mörkt redan vid åtta på kvällen. Men jag tycker det är ganska så mysigt att få tända lite ljus och krypa upp i soffan under en filt, eller sitta vid scrapbordet och plocka med lim och papper.

Vi har hunnit med en sväng på Skene Marten också och A har fått en ”flampbobb”-ballong. Vi var också hos ett par kompisar och fikade. A cyklade dit (vi har en stång som vi kan hålla i), men på vägen hem blev hon för trött och gallskrek så det var bara att bära henne. Hon somnade som en stock så snart sockerchocken från lördagsgodiset lagt sig.

Nu ska jag återgå till pysselbordet. Eller så kanske jag ska lägga mig och läsa Mons Kallentofts nya med Malin Fors i huvudrollen ;-)

Här kommer ett till inspirationsbidrag till Scrapfebern med nya papper från Bo Bunny som finns att köpa hos Magdas så klart :-D

 september 13, 2008  Posted by on september 13, 2008 at 10:21 e m DT Magdas, Funderingar, Scrapbooking  Add comments

  6 Responses to “Jag scrappar…”

  1. jag säger bara nr; 4, 5, 11, 20 och 15…..men här är inget tyll och 3d mer häftapparat, rivet, chalkat på letter……. :) svårt som attans! Lycka till!

  2. Hej, tack för din fina kommentar. Tänkte jag skulle tippsa om de virkade dukarna som du gillade (är nämligen så nöjd med dem själv) jag har hittat dessa på second hand (erikshjälpen) för 3 (!!) kronor styck. Priseet är absurt med tanke på allt jobb som ligger bakom. Men det är ett hett tipps för en fin effekt!

    Ska passa på att säga att den här bilden är helt underbar! Riktigt fina bilder!

    Kram Kristina

  3. Mums… vad snyggt !!!

  4. Den är riktigt fin denna layouten! =)

  5. hej karin. vad kul att du tittade in hos mig och beundrade mina verk. Dock är ju dina superfina också. gillar extra mycket alla dina foton.
    fortsätt inspirera,
    kram

  6. Vad snyggt du har ” scrappat” , fina bilder du tar
    Nettan

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>