Okt 262008
 

Tack till alla i scrappeninggänget för ett utomordenligt trevlig ordnat arrangemang! Jag återkommer gärna nästa år också!!! Jag satt med jättetrevliga tjejer hela helgen och jag har skrattat, ätit gott och scrappat. Träffat både nya och gamla bekanta och en del gamla känningar jag inte visste scrappade. 10 layouter, ett kort, en påse och en julgran blev det scrappat i helgen. Ett litet smakprov får ni här. Orkar/vill inte scanna alla nu. Ska strax krypa ner i den sköna sängen. Mannen och barnet sover redan…

adore.jpg

Jag vann förresten andra pris i Collage Scrapbooks tävling med denna! Stort tack!

Ja, just det. Tack för alla kommentarer. Ska kika in i alla bloggar senare i veckan. Här kommer en liten bild på en del av det ni kan vinna. Kommer att packa ner lite extra så passa på att läsa inlägget nedan. Jag kommer att dra en vinnare på fredag så fram tills dess är det fritt fram.

På bilden ser ni bla två nummer av CK från i år, två magnoliastämplar, knappar och lite blommor.

 

 oktober 26, 2008  Posted by on oktober 26, 2008 at 10:31 e m Funderingar  Add comments

  8 Responses to “Vilken superdupertrevlig helg!!!”

 1. Jätte fin LO!!O grattis till andra platsen!!:-) Häärlig blogg du har…Min är sååå trist o ”vanlig”…

 2. Håller med om att det var en superhelg!!! Kul att träffa dig igen!
  Mitt tåg var försenat två timmar hem… inte kul alls… men nu är jag iallafall hemma!!

 3. Vilken fantastisk sida du har!
  Jag beundrar många av dina LO och har skrivit några rader på min blogg!
  Wow! Vilken inspirationskälla du är!!
  Tack!!

 4. TACK för härligt sällskap – lika roligt varje gång!! KRAM och vi ses ju snart igen!!!

 5. Ja visst var det en kanonhelg!
  Vad kul att se LO:n, superfin! Ha det gott!

 6. Snygg layout!!

 7. Underbar layout! Grattis till andrapriset :)

 8. Jättefin lo Karin!
  Grattis till 2:a priset!

  Ja du är välkommen in och vill du länka til mig så är det helt ok.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>