Okt 272008
 

A har livlig fantasi och massor av låtsaskompisar. Jag förstår henne. Själv hade jag en Momis som bodde bakom våran soffa när jag var liten och som alltid fick skulden för alla mina bus. 

För snart ett halvår sedan flyttade lilla spöket Laban in till oss. Allt som A ska göra ska Laban göra först. Morgonbestyren blir lätt omständiga då vi först ska borsta Labans hår innan A. Sedan borsta Labans tänder osv… Men i förra veckan blev det ändå värre… Då flyttade Labolina in också vilket innebär att jag har tre ungar att ta hand om på morgonen. Hoppas att det inte flyttar in någon mer för det börjar bli rätt fullt nu… Nu hör jag nog åskan så jag får ta och logga ut. Återkom i morgon då ska jag visa min super duper fina ;-) RÅÅÅÅSA julgran!

God natt och sov gott!

 oktober 27, 2008  Posted by on oktober 27, 2008 at 10:37 e m Annie  Add comments

  6 Responses to “Laban och Labolina”

  1. Rosa julgran? Åhhhhh, jag kan knappt bärga mig!

  2. Va söt hon är som har sådan fantasi!! Här har vi inte haft några låtsaskompisar ännu, bara monster under sängen.
    Förstår om du har tuffa morgnar!

  3. Men åh vad söt hon är! Jag kan dock förstå att det kan bli lätt omständigt! ;) hihi… Men dom är underbara med sin fantasi! Undrar var hon får sin kreativitet ifrån? ;)
    Rosa julgran!!! :D Jag vänta med spänning!!!
    Kram Karin.

  4. Hoho, här har vi tre riktiga ungar, men det går rätt bra ändå. Se till att Laban och Labolina växer upp lite snabbt så de klarar att borsta sina egna tänder och kan ta på sig sina egna skor! :-)

  5. Visst är det underbart med låtsaskompisar! Lilla E här hemma hade ju djur i somras och gissa om det tog plats när hon kom in på morgonen med både griskultingar och giraffbebisar… ;-)

  6. Det låter livat hemma hos er på mornarna! Och roligt! :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>