Nov 052008
 

Så här scrappade jag i början av min karriär, eller snarare i mitten, för början bestod mest av cardstock och en titel… Starkt influerad av Cathy Zielsky var jag då och var väldigt  fyrkantig och grafisk. Ibland är det skoj att hitta tillbaks till en gammal stil. Denna layout  innehåller mycket My Minds Eye som finns att köpa hos Magdas. Vill ni se andras layouter i Dt med samma material så kika in i Magdas blogg. Där kan ni också bli tipsade om fina clearstamps!

mme.jpg

A har ett hiskeligt humör. Men dessemellan är hon världens sötaste skrutta med livlig fantasi och glimten i ögat. Hon har ju, som jag berättat tidigare, Laban och Labolina boendes här. Förra veckan fick jag stoppat spökmamman från att flytta in också. Tycker det räcker med tre ”barn” att göra i ordning på morgonen. I morse gick det dock lite för långt då A krävde riktiga mackor till Laban och Labolina. Där gick mammas gräns ;-) ! Nu i etremiddag har hon lekt kurragömme med Laban så lite bra är det ju att dom finns här!

I eftermiddag satt vi och läste böcker också och helt plötsligt kläcker ungen:

-Mamma, jag kom att tänka på en sak. Vi kan väl titta på film nu…. Lilla lillgamla plutt som fyller TRE på fredag!

 november 5, 2008  Posted by on november 5, 2008 at 9:55 e m Annie, DT Magdas  Add comments

  5 Responses to “Back to basic!”

  1. basic är snyggt :) kanonläcker lo!!!

  2. Visst är det kul att gå tillbaka till sina tidigare alster (inte de första i mitt fall då förstås) och faktiskt se att man blir inspirerad av sig själv. :)
    Jättefin LO.

  3. Barn är för härliga …. Laban och Labolina :), så sött.

    En underbart fin LO. Gillar den enka och raka stilen också. Kul att blanda och som Peterlina skrev, att inspireras av sig självt ibland :).

    Maria

  4. Supersnyggt! Och så himla gulligt med Laban och Labolina i huset. :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>