Apr 092009
 

Jag tror jag är i vecka 24 i varje fall… Snart 25 kanske? Det är lustigt det här med att det är barn nummer två. Man hinner inte med riktigt på samma sätt. När A låg i magen tog vi bilder varje vecka och jag höll nog tom koll på exakt vilken dag i graviditeten jag var på. Nu har jag ett hum om ungefär hur länge jag gått. Jag hinner inte fota magen. Magen är inte lika stor. Antagligen för att jag inte är så koncentrerad och fokuserad på magen. Sedan hinner jag inte äta så mycket skräp och slöa så mycket denna gången heller. Man får istället ta små mikropauser när A är nöjd en stund och leker med sig själv eller kollar på tv.

I dag konstaterade jag dock att jag inte ser mina fötter längre. Flodhäst here I come! ;-)

magenv24.jpg

Det är fullt ös i magen annars och jag har börjat känna dom där härliga kittlingarna då det känns som om bebisen ligger och krafsar på insidan. Det är skumt egentligen… Det känns som att ha en alien inneboende. Den här bebben är mindre vild i magen än den förra så jag hoppas på att det kan stämma när den kommer ut också så jag slipper konstant vakna 10 gånger per natt under nästa år!

 april 9, 2009  Posted by on april 9, 2009 at 8:20 f m Kotten Tagged with: ,  Add comments

  2 Responses to “Magen vecka 24”

  1. hej gumman!

    Åhh gud vad magen växer, ;) hoppas vi hinner träffas innan sommaren..å, det är så länge sedan..börjar arbeta som personlig assistent på schema nu 1 maj, känns så där men jag får ju en lön i allafall, har de senaste 2 veckorna jobbat som syslöjdsfröken på svärfars skola..ja, du vet med matsalen..det har varit underbart, trist att sluta! Gillar verkligen att det, trist att jag behöver plugga 4,5 år för att få göra det på riktigt!

    Krama Svante och Annie från oss!

    Saknar er!

  2. Härlig bild! själv har jag nu gjort 15 fulla veckor! de är min tredje graviditet och det är lika härligt varje gång .. håller med om att det är svårt att hålla koll på vilken vecka man är i men jag har en liten räknare i bloggen du borde skaffa en med ;)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>