Apr 112009
 

I dag är jag så trött som man kan bli och fortfarande vara vaken! Det känns ungefär som när man kommer hem klockan 4 efter en kväll/natt ute och är så där lagom snurrig i huvudet och kroppen skriker efter att få vila lite. Problemet är att nu är klockn bara 7 på kvällen och bompa är precis slut.

Vi har haft en underbar dag tillsammans med familjen Samuelsson. Vi tog pendeln in till Sthlm södra och gick därifrån ner till Slussen med ett långt glasstopp på medborgarplatsen där vi bara satt och kikade på folk och njöt av solen!

Sedan tog vi båten ut till Djurgården och väl där fick A bestämma vart vi skulle ta vägen. Jag gav henne förslagen ”gå till skansen och titta på djur eller gå och hälsa på Pippi” Gissa vad min pippi-galna treåring sa? Så det blev ett besök på Junibacken. Vi smet förbi allting och började med att äta eftersom mammas blodsocker var lägre än glocalnet… Karlssons köttbullar (aka mamma scans) till dom vuxna medans barnen åt Pippis pannkakor (scan där också misstänker jag. När maten var avklarad släppte vi loss barnen i lekrummet. Jag försökt desperat jaga de två små tjejerna med kameran men jisses… Det var inte lätt. Upp och ner, in och ut. Två sekunder innan det var dags att kika på nästa sak. Så efter ett tag gav jag upp mina försök att föreviga det hela och njöt av den mysiga atomsfären.

Vi åkte sagotåget, besökte villa villerkulla och fikade lite. Barnen tittade på teater med Elsa Beskow figurer och satt som små änglar medan den höll på.  Sedan var det full fart igen. Jag förstår inte vart små barn får sin energi från? Om en annan skulle hålla på så där en hel dag hade man ju haft värsta träningsvärken i en vecka. Om man ens hade orkat hålla igång så länge…

Vid den här tiden började min ork att tryta. Kroppen är inte riktigt som man är van vid när man har en liten alien i magen och vi började bege oss mot bussen som tog oss till centralen. Sedan tog vi pendeln tillbaks till Tullinge igen. Påskharen hade varit här! Vilken tur för barnen! Efter bompa ligger nu dom små trollen i sängen och lyssnar på saga och vi ska avsluta dagen med Tacos om en stund. Om jag inte somnar i soffan innan dess…

Bilder kommer i morgon. Eller på måndag

 april 11, 2009  Posted by on april 11, 2009 at 7:15 e m Annie, Funderingar Tagged with: ,  Add comments

  4 Responses to “Trött, tröttare, Karin”

  1. Usch ja, efter två dagars sol och intensivt trädgårdsarbete (plus långpromenader) blir man också jättetrött. Och jag har ingen alien i magen att skylla på… Igår lade jag mig före halv nio och idag blir det nog ungefär samma tid. Det är jobbigt med påsklov, eller hur!? ;-)

  2. Heisann!
    Prøvde å finne din e-mail men den hadde du ikke på siden din her.

    Hilde eller stempelgal som er hennes aka, sa at jeg kanskje kunne kontakt deg, for å høre litt om hvordan du lagde den svenske scraptoppen. Vi vil gjerne prøve å få til en lignende site i Norge.

    Jeg blir kjemepglad om du sender meg en mail, så jeg kan få stille deg noen spørsmål rundt den siten….
    Har prøvd å forske litt på dette i hele dag, men akkurat nå står jeg fast…

    min e-mail:
    jorunnskrede@gmail.com

    Ha en fortsatt fin Påske.

    Klem,
    Jorunn

  3. Hej!
    Såg dig och din bedårande dotter på Junibacken igår men kunde för mitt liv inte komma på vem ni var! Nu när jag sitter här och går igenom min vanliga blogg runda så går det ju upp ett ljus, så pinsamt. Kan för övrigt tala om att jag oxå var helt slut utan att ha en bebbe i magen.
    Ha en fortsatt trevlig Påsk!

  4. Låter härligt men intensivt med en dag på Junibacken! Stället som sådant är ju dock helt underbart för barnen :-)

    Jag är minsann avis för att ni är i Sthlm och träffa alla fina folk där uppe men det blir väl vår tur om ett tag!
    Kram M

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>