Apr 122009
 

Vi är hemma nu igen. Kom hem vid halv sju ungefär och jag är lika trött idag som igår. Ska strax sjunka ner i tv-soffan eller rent av i sängen?

Ska bara visa lite bilder från helgen:

stockholm-pasken-2009-003.jpg

En charmig lillkille med sin mamma! Det är tacksamt att fota sådana här små. Värre är det med mitt lilla gryn som inte är still i två sekunder och som inte VILL vara med på foto!

stockholm-pasken-2009-006.jpg

Här är en bild på den charmerande prinsesskusinen! Hon vill vara med på bild och ställer gärna sig i en snygg pose!

stockholm-pasken-2009-020.jpg

Här är en bild på mig och min gigantiska mage som bara växer så det knakar. Det finns inte plats för så mycket annat än bebis för jag är inte speciellt hungrig och mår nästan konstant illa… Maggen växer för fort.

stockholm-pasken-2009-033.jpg

Kusinerna fick likadana påskpresenter av oss och skulle så klart ha på sig dem samtidigt. Här är dom på Junibacken på Pippis häst!

stockholm-pasken-2009-050.jpg

Till sist en bild på en liten tomtenisse som är på väg till tomtens hus i Elsa Besows hattstugan!  Tänk om ett år har jag ett lika stort fotobjekt! Det känns lite overkligt faktiskt!

Nej, nu är det vila som hägrar! I morgon blir det förhoppningsvis fint väder och då blir det lite trädgård igen innan jobbet börjar på tisdag!

 

 april 12, 2009  Posted by on april 12, 2009 at 8:54 e m Annie, Funderingar  Add comments

  4 Responses to “Och så kommer bilder från helgen!”

  1. Vilken fin, fin mage du har!!! Härliga bilder du tagit också!

    kram

  2. Det krävs många prickar när fotot med hästen ska scrappas du! ;) Fina foton! Kram

  3. Nu har vi bestämt datum, och det blir den 1/8. Din mage är superfin! Jag hoppas du tar med dej den eller innehållet hitåt på vår stora dag! Kram

  4. Tack för mejlet!
    Härliga bilder! Vilken fin mage, trevligt att höra att någon mer mår som jag ;)
    Kram!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>