Aug 232009
 

Igår gifte sig en av mina bästa vänner och jag fick den stora äran att vara med hela dagen och fotografera det fina brudparet. Jag var väldigt nervös innan, men resultatet blev över förväntan. Kanske för att objekten var så lätta att fota :-D De ville inte vara med på bild på nätet så ni får tyvärr inte se några bilder här. Jag fotade i RAW för första gången och hjälp vad bra det var när man ska efterbehandla bilderna! Sitter och leker med dem just nu och så bra det var! Nackdelen är väl bara att det tar en massa plats och extra tid att fixa till dem. Men jag fotade i både RAW och JPEG så man behöver ju inte ta alla.

Bröllopet var underbart vackert. Vädret var perfekt. Vera sov sig igenom det mesta och storasyster var hos farmor och farfar. Jag och 3 andra kompisar debuterade med bandet Anders and the hotpants. Det var nog första och sista gången det bandet uppträder. Falskt var det men skoj hade vi.

Idag var det dags för äldsta syskonbarnet att konfirmera sig. V sov sig igenom kyrkan den här gången också. Mycket behändigt barn vi fått…

I morgon är det dags för allvaret. S ska börja jobba igen efter en vecka pappadagar och 3 veckors semester. Jag ska få upp storasyster och lillasyster och vara på dagis vid halv nio. Ska bli spännande att se hur det går. Nu kallar sängen på mig. Är helt slut efter dessa dagarna.

 augusti 23, 2009  Posted by on augusti 23, 2009 at 9:15 e m Funderingar  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>