Aug 272009
 

vera-005-kopia_0.jpg

Idag har vi alltså haft det här lilla underverket hos oss i en hel månad! Dom första två veckorna var ju lite turbulenta, men sedan så har hon kommit in i familjen och nu känns det som om hon alltid funnits här.

Det är en lugn och nöjd tjej som vi har fått. Hon sover mest hela tiden och så äter och rapar hon… Hon rapar som en hel karl! I natt sov hon fem timmar på raken så mamman behövde bara amma en gång innan klockan slog sju och det var dags att stiga upp och gå med storasyster till dagis. Hon somnade direkt igen och sov till tio då hon ammade och somnade som en stock och sov till ett. Under eftermiddagen var hon vaken, men låg nöjt i vagnen medan jag och storasyster lekte ute. Efter lite ond mage så har hon somnat för natten ungefär vid åtta.

Jag hoppas att det fortsätter så här, men jag vet ju att rutinerna ändras väldans snabbt! Men man får väl vara glad så länge det varar!

Nu är det dags att kika på True Blood från gårdagen. Tur att SVT Play finns när mamman är för trött för att kolla på ordinerie tid!

 augusti 27, 2009  Posted by on augusti 27, 2009 at 10:27 e m Funderingar  Add comments

  9 Responses to “Vera 1 månad”

  1. Vilken goding! /E,

  2. Åh sötnos! och vilket fint foto!!
    Kram

  3. vilken underbar liten prinsessa!

  4. Vilket liten ängel :)

  5. En sådant litet hjärtegryn, söt som socker!!! <33

  6. Vilket fint foto på lilla Vera!

  7. Så fin hon är!!

  8. Va SÖT hon är Längar så efter min goding i magen! bara 5 veckor kvar !!

    ha en bra kväll!!

  9. Hej Karin!
    Vilken bedårande liten tjej du/ni har fått!
    Tror att jag har varit här för länge, länge sedan och hälsat på. Nu hittade jag hit igen via Swe och bokmärker i rss:en så jag kan komma tillbaka!

    Kramar/Diana

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>