Dec 292009
 

Vi var på biblioteket idag och jag lånade ”köp inte den här boken” som är en sammanfattning av bloggen Köpstoppsbologgen. Jag har snart plöjt igenom halva boken och har fått verklig inspiration till att förändra vårt sätt hur vi lever. Jag vet inte om jag kommer att gå så långt som till totalt köpstopp ett helt år. Men jag ska nog prova under en kortare tidperiod. En sak som jag dock ska stoppa köpa 2010 är scrapprylar. Inte för att jag har planer på att sluta pyssla utan för att jag har så att det räcker en livstid! Jag ska utmana mig själv att bara använda det som jag redan har hemma och inte shoppa något nytt! (undantaget lim och svart, craft och vitt papper…) Sedan kommer jag att fortsätta vara dt också hos Magdas och då kommer jag ju att få lite nytt. Men annars är det totalt köpstopp som gäller!

I övrigt är jag ingen direkt storkonsument (förutom scrapsaker då) så i princip skulle det inte vara så svårt att inte shoppa alls. (Jag gillar inte direkt att shoppa…) Men vi får se. Ska läsa lite mer i boken och återkommer!

 december 29, 2009  Posted by on december 29, 2009 at 10:57 e m Klimatsmart  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>