Maj 142010
 

…efter lunch ungefär. Storasyster har inte varit inne mer än de 10 minuter det tog att kasta i sig lite lasagne och ett glas mjölk… Grannen hade sina barnbarn här så A har lekt med deras stora kille hela dagen. Det är verkligen underbart med massa stim och stoj i trädgården. Fast lillasyster sover inte så bra ute då.

Jag har hunnit med att rensa ett land och planera en sommarrabatt. Nu känns det att våren är på vägen och det bara kliar i mina gröna fingrar (eller nja.. Dom är snarare bruna. Satte 560 frön av sommarblommor häromdagen. Jag räknade dom eftersom jag satte dom ett och ett. Vi har kommit över väldans smidiga brätt av frigolit som är lagom stora för en planta och det är ju perfekt sedan när man ska omskola dom. Även om det är lite pill nu.

Dagen avslutades med 5 km löpning. Fast det var extremt tungt idag. Jag är trött efter en jobbig natt och hjärnan sa hela tiden till kroppen att :” Fy Fabian vad jobbigt det här är, du orkar inte en meter till”. Men jag tog mig runt. 7 minuter per km. Ingen höjdartid, men runt kom jag. Vill ner under 30 min till Iform loppet som jag är anmäld till i sept. Helst ner till 25. Vi får se hur det går.

 maj 14, 2010  Posted by on maj 14, 2010 at 8:29 e m Funderingar, trädgård, Träning  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>