Sep 142011
 

Har haft lite svårt med att scrappa det senaste, men pysslar ganska så mycket ändå. Jag håller på att virka en vågig filt. Har kommit ungefär 40 cm, men nu är vissa av garnerna slut. Hoppas på att det finns mer i vår garnaffär. Så här ser den ut än så länge:

 september 14, 2011  Posted by on september 14, 2011 at 6:59 f m virkat  Add comments

  11 Responses to “Jag virkar en filt”

 1. Vilka härliga färger! Superfin!!

 2. Åh så fin!!! Ljuvliga färger!!

 3. Å så fint! Har du någon beskrivning att dela med dig av?

  Tack förresten för erbjudande om kronärtskockor! Jag har ännu så länge ingen plats att sätta dem på men återkommer kanske när jag har det :-)

 4. Superfina färger! Vilket garn använder du?

 5. Vilka underbara färger! Duktigt av dig att virka en hel filt. Trevlig helg!

 6. Å vad fint och vad roligt, jag la preciiiis nu upp de här fotona i min blogg: http://mymessyspot.blogspot.com/2011/09/guess-who-is-4-months-today.html

 7. Tack fina Karin för din goa Kram så trevligt och mysigt att ses i levande livet :)
  Hoppas det snart finns tillfälle att ses och att man kan få sitta vid samma bord för att utbyta ideér, din fina scrap-packning har jag och LillSis diss både under resan hem igår och under dagens utflykt ;) Den var sååååå genomtänkt ska se om jag lyckas till nästa träff.

  KramKram Aase

 8. Den är ju superfin, Karin! Så otroligt fina gladfärger! En sådan vill jag också göra, men frågan är om jag kan påbörja fler projekt just nu…. ;-)

 9. Hej Karin!
  Vilka härliga färger du valt i filten. Älskar detta vågmönster! Jag gjorde ett överkast till Ellie i det.
  Kram!

 10. Men ååååh, vilken underbar! Maffiga färger häftigt vågmönster, hur gör man det? Jag vill vara pensionär! Det finns så mycket pyssel och grejs som jag vill hålla på men och jag hinner inte jobba…..

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>