Okt 052011
 

Det är kul att virka. Man kan sitta i soffan och ha ett halvt öga på tvn och samtidigt vara social. Den här mössan passar perfekt till vår lilla tvååring. Men hon vägrade blankt att ta på sig den… Så jag fick sätta den på en ljusstake och fota den istället :) Alla sätt är bra, men nog hade den sett bra mycket sötare ut med en tjej i? Stora syster blev dock helt betagen så nu virkar jag en åt henne istället :)

 

Mönstret kommer från Inner Hooker

 oktober 5, 2011  Posted by on oktober 5, 2011 at 8:18 f m virkat  Add comments

  11 Responses to “Ugglemössa”

 1. Åh så underbar!!! Jag har ju inga småflickor längre, kanske jag kan virka en rosa till mig själv?! ;)

 2. Supersöt!
  När storasyster får (och använder) sin kommer nog lillasyster att haka på hon också, det brukar ju smitta… ;-)

 3. så sött, såååååååå sött.

 4. Hej Karin!
  Vad fint du kan virka!
  Har du sett det här projektet? http://hjartekatten.blogspot.com/
  Kram Sofia

 5. Men gud va fin Karin!!! =D me like! Va duktig du är! Det var alltså den du skulle virka på när du sa det på studiegruppsträffen! ;D Haha.. Jag trodde det var en grytlapp eller en duk.. =P Tji fick jag =) Jag är imponerad! *tummen upp* Btw. väldigt fin blogg du har.. =) Kram

 6. men guuud så fin!!!

 7. Så söt!
  Hade jag barn hade det ju varit läge att lära sig virka.

  Storasysters mössa blir säkert minst lika fin.

 8. Helt underbar, nu önskar jag verkligen att jag också kunde virka! … men jag ser inte ens skillnad på virkat och stickat… :P Kram!

 9. Mössan är ju helt ljuvlig. Om lilla syster fortstätter att vägra, och den är för liten för storasyster… Är den till salu? :-)

 10. Men ååh, vilken fin! Man blir bara helt glad av den, verkligen jätteläcker. Hon vill säkert ha den när Annie får sin som ngn sade ovan, så brukar det vara. :)

 11. Så fin! Köpte hem mönstret men det är ju så svårt att förstå de engelska beskivningarna. Kan du tolka åt mig?
  chain? stitch? singel crochet? half double crochet? double crochet? osv jag vore väldigt tacksam om du kunde hjälpa mig?

  /Maria

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>