Okt 082011
 

Vi har länge pratat om att fixa Storasysters rum. Det var från början pysselrum/kontor och helt vita vägar med mörkbruna hyllor och egentligen inte så mycket barnrumsaktigt. Så idag var jag och Annie och tittade på tapeter. Jag hade sett en jättehärlig gul från PIP studio på emsos blogg och hade nästan sålt in den till henne. Men när vi väl kom ner till färgaffären så fanns det ju mängder av provkartor… Jag försökte hålla henne undan från de med barnsliga motiv och sålde till slut in två olika. En cerise med vita prickar (jag älskar prickar) och en rosa från PIP studio med samma mönster som den gula. Vi enades till slut om den rosa med blommor och fjärilar. Den håller nog till hon blir tonåring tror jag. Så här ser den ut:

Vi köpte färg också. Ska måla om hennes skrivbord. Här hittade jag inspiration från Tipsy Tessie och ska måla skrivbordslådorna i olika färger. Sedan har jag hittat massor av inspiration på pinterest, Min nya favvosida! , till småpynt, hyllor och annat.

Nu blev det inte gult i annies rum, men det är en färg som har börjat komma tillbaks i mitt medvetande och jag ska nog lyckas få in den någonstans :) Jag älskade gult när jag var tonåring. Jag hade gula tapeter och gula kläder… Vi får väl se vilket rum som drabbas. Jag lutar lite åt sovrummet.

 

 

 oktober 8, 2011  Posted by on oktober 8, 2011 at 8:57 e m Inredning  Add comments

  2 Responses to “Storasyster Ysters rum”

  1. den där tapeten är så tjusig!
    å jag älskar verkligen gult :) Kul att den blivit så poppis nu :)
    kram

  2. Visst är tapeten från PIP snygg! Jag har den i köket, så den funkar nog hela hennes liv!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>