Feb 252012
 

Vilken härlig dag jag har haft idag!
Under vintern har jag gått en trädgårdskurs för en Annika som driver en lokal plantskola, Furets plantskola. Hon har varit med i en del trädgårdstidningar och tvprogram det senaste och hon kan hur mycket som helst. Dessutom har hon och hennes man en fantastiskt fin trädgård. Idag har vi som går kursen varit där och lärt oss grunderna i beskärning vilket genast fick mig att gå ut i trädgården och kolla in våra träd och hur man skulle klippa dom… Det har faktiskt börjat bli lite vår i trädgården. Trollhasseln, Hamamelis, har blommat en månad snart och jag är så glad att jag har den i trädgården för det som blommar tidigt är ju underbart!

Sedan har ju såklart snödropparna börjat blomma också :)

Imorgon ska jag så lite fler fröer. Det som har kommit upp hittills är Kronärtskocka, Aubergin, lavendel och blå bergvallmo. De sista ska ju vara lite kinkiga så vi får se om jag får upp dom ordentligt!

 februari 25, 2012  Posted by on februari 25, 2012 at 7:41 e m trädgård  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>