Feb 262012
 

Något jag önskat att jag skulle kunna ha i trädgården är blåregn. Men de lämpar sig ju inte riktigt för zon 3 som vi har här. Men på min braiga trädgårdskurs så fick jag veta att det nu finns en som är härdig till zon 4 och den ska jag planerta i vår om vi hinner som jag tänkt att göra en uteplats till höger om trappen… Där ska den växa över uteplatsen och förhoppningsvis hänga ner med sina fina blommor!

Blåregnet på bilden är inte Blue Moon, men man får inte vara så kräsen när man ska hitta bilder som är fria att använda…

Bild från Flickr – The Eyes Have It 

 februari 26, 2012  Posted by on februari 26, 2012 at 8:51 f m trädgård  Add comments

  One Response to “Blåregn – Wisteria Blue Moon”

  1. Vår stackars trädgård gör jag inga planer för. Den är så eftersatt och påminner mer om en halvsteril skogdunge än en förortsvillatomt. Vi skulle behöva göra så stora förändringar att det inte riktigt känns roligt att ens börja…

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>