Mar 102012
 

Idag har jag bakat en tårta till ett dop. En tårta som blev väldans god och som såg ganska bra ut också när den var klar så under tiden tänkte jag. Den måste jag fota så jag kan blogga om den och försöka få lite liv i bloggen igen… Tror ni jag kom ihåg det? Nej, när tårtan var i stort sett bara smulor kvar kom jag på det.

Sedan har jag också hunnit med att skola om lite plantor i växthuset. Det var verkligen varmt och härligt där ute när solen låg på och jag njöt i fulla drag. Tänkte även att jag skulle fota när jag skolat om dom. Tror ni jag kom ihåg det? Nej, kom på det när vi kom hem från dopet och vi fick bära in de små plantorna igen…

Jag är nog ingen bra bloggar. Har för fullt upp med att uppleva så jag glömmer fota. Men min kära make tog i varje fall ett foto när vi satt och fikade i växthuset så den bilden kan jag ju bjuda på i varje fall. Trots mysdess i plysch och stövlar, men den har ju redan legat ute på facebook.

Nu är det snart dags för mello. Imorgon blir det mer trädgårdsfix. Lite städning, beskärning och mer frösådder står på dagordningen. Så ska vi också försöka göra något provisoriskt tält med byggplast i växthuset för att dela av en del så vi kan tilläggsvärma med en fläkt.

 mars 10, 2012  Posted by on mars 10, 2012 at 7:45 e m Hem och trädgård, Växthus  Add comments

  3 Responses to “En perfekt dag att blogga om…”

  1. Kul att du gillade mitt blogginlägg med toarullshusen! Dina flickor ser ut att vara i perfekt ålder för att göra fin, fina små hus! :) Länka gärna i inlägget, om du lägger upp det ni gjort!

    Btw – Karlstad var en jätterolig erfarenhet! Kommer definitivt att åka dit fler gånger!

  2. Åh så mysigt ni har det och så fint det blir med växthuset!!!

  3. Ser härligt ut!! I år blir det odling även hos oss :D Kram, kram!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>