Mar 162012
 

Att jag ska plantera ändå fler lökar till hösten! Det är det bästa som finns när de tidiga lökarna kommer upp och hur mycket man än planterar känns det som om det är för lite. Den här söta lilla krokusen växer hemma hos min mamma och pappa och sådana ska jag sätta till hösten. De är hur söta som helst!

Idag har varit en lugn dag. Lekdaten som vi planerat till eftermiddagen blev framskjuten en vecka pga förkylning. Vi var ute i växthuset en stor del av dagen och planterade penseer och påskliljor i krukor. Jag hann också med att omskola en hel del av alla sommardahliorna. I helgen ska vi rodda ändå mer i växthuset och gör i ordning så att att vi kan sätta ut alla småplantor. Det börjar bli trångt inne. Vi har köpt en fläkt som ska hålla det på ett minimum av 10 grader.

Här inne har purjolöken grott, petunia, hänglobelia och blomstertobak kikar också upp och till helgen kommer jag att sätta ändå fler frön som jag fått av en blogg/fbvän.

Livet är härligt när man får ha fingrarna i jorden!

 mars 16, 2012  Posted by on mars 16, 2012 at 7:28 e m trädgård  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>