Apr 152012
 

Denna helgen har även denna gått i trädgårdens tecken. Jag har omskolat hängpetunior, zinnia, blomma för dagen och de sista tomaterna. Sedan har jag sått lite också. Sommaraster, borstnejlika, studentnejlika och röd solhatt. Sedan har vi också gödslat fruktträd och bärbuskar och rensat lite ogräs. En härlig helg!

20120415-191325.jpg

 april 15, 2012  Posted by on april 15, 2012 at 7:13 e m frösådder, Växthus  Add comments

  One Response to “Härlig helg!”

  1. Härligt det låter! Jag ägnade mig åt att plantera om lite av det jag fick i min goodiebag från trädgårdsmässan. Bland annat årets pelargon ”First Yellow”. Får hoppas jag lyckas med den nu, min första pelargon faktiskt :) Kram

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>