Maj 052012
 

Idag har vi gjort klart runt de nya odlingslådorna som min far snickrat ihop till oss. 5 stycken på 2*0,8 meter. En innehåller redan potatis, en kommer att innehålla bönor och ärtor, en squash, en kronärtskocka och en majs. Hopp och hej, mindre gräs att klippa :)

20120505-205346.jpg

Vi har lagt markduk under, satt ut odlingslådorna och lagt barkmull på.

 maj 5, 2012  Posted by on maj 5, 2012 at 8:54 e m trädgård  Add comments

  4 Responses to “Mer odlingslådor”

  1. Vad roligt att se! Nu måste jag följa din blogg ännu mer noga, så att jag kan få inspiration inför min egen start som grönsaksodlare :)

    Jag undrar, har ni stadgat upp lådorna med de smala trästavar som syns på bilden, eller har ni någonting i hörnorna också? Och så undrar jag hur markduk fungerar. Kan rötterna på det man odlar ta sig igenom duken? Annars behöver man väl egentligen litet högre höjd på odlingslådorna. År det därför ni har två brädor på varandra?

    Kram, kram!

  2. Jag vill också ha odlingslådor! En vacker dag…

  3. Hej Annette!
    Jag ska svara på dina frågor i ett eget inlägg så snart det slutar regna och jag kan gå ut och fota lite…

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>