Hej

Nov 182006
 

Äntligen fungerar bloggen igen. Mitt webhotell hade tydligen blivit utsatt för en DOS-attack. Jag såg genast framför mig tett gäng dosar från fragglarna invadera servern… Men nu fungerar det igen och jag kan äntligen uppdatera!

Scrappar för fullt på diversa uppdrag och så, men jag har inte mycket att visa än… Mitt pysselrum ser ut som tredje värdlskriget och inspirationen börjar tryta så jag tänkte passa på att röja här inne nu när Annie sover. Har blivit lite inspirerade av Feng Shui (stavas det så?) och röjer och röjer och röjer…. Har avklarat hallgarderoberna vilket resulterade i tre G-kås påsar och en helt tom garderob!!
Tänkte ge mig på pysselrummet också och rensa och skänka/sälja en massa saker. Antar att barnsjukhus kan vara lite inresserade av pysselsaker eller vad tror ni?

Nästa projekt är sovrummet och kläderna! Har gått ner åtta kilo nu tack vare GI och det börjar bli dags att skaffa en ny garderob då kläderna hänger som säckar på mig. JAg vill inte ha kvar mina gamla kläder som en ursäkt att kunna gå upp i vikt igen! De enda större kläder som får stanna kvar är mammkläderna (ifall ifall ;-))

I eftermiddag ska jag och Annie åka ut till Linda och insupa lite ny inspiration hos henne! Det är lätt kan jag lova för hon är verkligen den mest kreativa människa jag känner! Tänk att få sitta i hennes hjärna en dag och se hur hon tänker…

Det är så könt att det är helg nu! Börjar tröttna på att gå hemma och dra. Ska dra med mig Svante i röjartagen i helgen också! Vi kasnke kan rensa ut lite gamla böcker och CD-skivor. Jag blir lycklig bara jag tänker på det :-D

KRAM!

godjul.jpg

***

vinterljus.jpg

 november 18, 2006  Posted by on november 18, 2006 at 2:36 e m Funderingar, Inredning, Kort, Scrapbooking  Add comments

  6 Responses to “Hej”

  1. Grattis till de minskade kilona! Är avis!!! Låter härligt med rensade garderober! Tjusiga kort förresten. Syns på tisdag!

  2. Jag väntar tills jag också har gått ner så mycket men jag är på god väg i allafall trots lite fusk i veckan. Vill du så finns det stora och små barn här som kan tänka sej lite pysselsaker. Jag och Stina var inne på Magnolia i dag och handlade en hög. Du råkade ju smitta ner hela kompisgänget i lördags!!!

  3. Åhh vilket snyggt kort!! Den stora snöflingan var har du fått tag på den?

    Layouten var också härlig.

    Kramen Anna

  4. Anna: Den stora snöflingan är utklippt från ett 3bugsinarug papper!

  5. Takk for koselig hilsen i bloggen min… Her kommer jeg garantert til å titte innom iblant. Du lager masse fint… Ble spes. fasinert av ”du er så søt nå du sover”

    hilsen fra Norge.Hilde

  6. Åh, det låter härligt, både med viktminskning, garderobsröj och inspirerande vänner… Skulle behöva lite rensnings-energi! Ska bli spännande att se resultatet av ditt röriga pysselrum!
    /Annika

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>