Jan 062007
 

Nu har vi kommit till Uddared och mamma och pappa igen efter ett besök hos Tobbe i Linköping. Vi kom dit i onsdags och i tors var vi på hand- och plastkirurgiska avdelningen med annie. Hon kunde inte säga mycket mer än vad de sagt innan om kinden, men ´hon skrev i varje fall en remiss så att hon ska göra en skiktröntgen för att se om det är något i skelettet eller mjukdelarna. Sedan skulle vi gå vidare med magnetröntgen. Känns bra att det händer något i varje fall.

Vi var nere på stan en sväng på torsdagen också och på fredagen var vi på IKEA innan vi åkte hemåt. På kvällen var vi hos Jan och Helena och åt. Christer och Ann med barn var också där. Idag ska vi gå och se Casino Royale. Jag är megaförkyld så helst skulle jag vilja ligga och se dåliga såpor på tv hela dagen… Jag hade nog feber i natt.

 Här kommer en layout för Scrapperiet med härliga paper från KI-memories Pet shop collection som ni hittar här

 

Emil.jpg

 

 januari 6, 2007  Posted by on januari 6, 2007 at 3:34 e m Uncategorized  Add comments

  2 Responses to “Förkyld!”

  1. Åh vilken härlig LO!

  2. Jättefin LO! Så synd att du är förkyld, hoppas att du hunnit bli bättre nu! kram

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>