Jan 282007
 

Jag och Svante har precis delat på en flaska vin och kollat på Farväl Falkenberg. Lite rolig eftersom jag bott där, men ganska så långsam. Jag var så trött redan från början så en sådan film var liksom ingen idé just nu känner jag.

Vi har haft en lugn dag idag och varit nere på stan en sväng. Fikat som vanligt på Hamnis och så har jag shoppat två pyjamasar till Annie. Lönen hade ju kommit och det var länge sen jag hade så mycket pengar på mitt konto.

Annie är så rolig nu. I morse sa jag till henne att ge pappa en slängpuss. Då kröp hon fram till S i sängen och la handen på hans mun och sa smack :-D Hon är dock mindre rolig på nätterna då hon fortfarande inte sover. I natt låg hon på mig hela natten typ så jag är hur trött som helst.

Har scrappat massor. En hel del till Magdas, som ni snart får se och så till tävlingen. Har ratat en del av de layouter jag gjort och gjort nya så dom får ni nog också snart se.

Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis sova en eller två timmar innan Annie vaknar.

Kram! Och tack för hjälpen i inlägget under!

 januari 28, 2007  Posted by on januari 28, 2007 at 2:53 f m Uncategorized  Add comments

  One Response to “Lördag”

  1. Jobbigt att inte få sova… Isak är oxå lite bökig om nätterna nu. gäsp

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>