Jan 072007
 

I morgon börjar jag jobba. Jag både fasar och längtar. Det ska bli jättekul att inte bara vara mamma längre, men hur ska jag klara mig utan min snutta i tre hela dagar och två nätter? Vi har ju levt i symbios nu i nästan två år. Hon kommer att få det jättebra med pappa (bara dom inte fikar för mycket ;-)) så det är inte det…

Klockan 8.30 i morgon ska jag befinna mig i Borås och börja mitt nya jobb på komvux. Det är bara ett vikariat vt. Jag ska ha kurser i NkA, NkB samt Bi på grundläggande nivå. Inan idag började jag bläddra lite i mina pärmar och försöka ställa om mig till att bli läraren Karin igen. Inte så lätt… Jag har försökt att uppdatera min garderob lite och köpt några nya byxor och nån topp. Jag har också rotat fram lite skor. Det senaste året har jag nämligen tillbringat i Foppa tofflor och Garmont så lite snyggare skor behövs väl nu även om mina älskade foppisar nog får följa med till jobbet också.

Svante och Annie ska vara här hela denna veckan så än behöver vi inte skilja oss åt riktigt. Skönt!

Ska pyssla lite i kväll tänkte jag. Har massor med idéer, men svårt att omsätta dem i verklighet i min luddiga snorfyllda hjärna.

Ha en skön söndag!

 januari 7, 2007  Posted by on januari 7, 2007 at 2:58 e m Funderingar  Add comments

  9 Responses to “Tillbaks till verkligheten igen.”

  1. Håller tummen för dig Karin! Jag hade inte klarat det du gör. Modigt och duktigt att klara av att vara utan familjen. Hoppas det löser sig med jobb närmare snart.

  2. Lycka till på nya jobbet!! Och hoppas du blir frisk snart, låter som en tuff kombination med jobbet. Så läcker Emil-layouten är!! :-) kram Åsa

  3. Lycka till idag Karin! Det kommer att gå jättebra!
    många kramar

  4. Åh, jag vet precis hur du känner det Karin (förutom att jag inte måste vara borta nätter också). Moa ska börja inskolningen på dagis på onsdag och jag bara fasar för hur lite tid man får tillsammans med barnen när man börjar jobba igen. Det tar ett tag att vänja sig, sen blir det bättre, men livet är definitivt inte som innan man fick barn.

  5. Lycka till med jobbandet!

  6. STORT lycka till på nya jobbet!!!! Kramar från hela Tullinge gänget!

  7. Jag hoppas att det gått bra på jobbet. Det måste vara en jätteomställning från att vara hemma till att veckopendla!

  8. Kommer gå jättebra Karin. Skönt att ni fick den där remissen också. Alltid skönare att veta än att inte veta. Sköt om dig!

  9. Lycka till Karin! Det kommer säkert att gå jättebra på nya jobbet! å du, foppatofflorna är mina favoriter också =)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>