Maj 162007
 

Det var med ångestfylld glädje som jag tackade ja till jobbet på Marks Gymnasieskola! Det innebär att vi äntligen kan flytta närmare familjen samtidigt som det innebär att vi lämnar Kalmar som varit vårt hem i nästan 10 år! I stort sett hela mitt vuxna liv har jag bott i Kalmar. Har ingen aning om vad flytt och allt kommer att föra med sig eller om vi (och speciellt S) kommer att trivas i lilla byhålan Kinna eller var det nu blir…

Ena stunden är jag superglad för att jag fått ett jobb (iofs bara ett vikariat på ett år, men med chans på förlängning…) och i nästa stund är jag superrädd för att lämna allt vi har i Kalmar. Gaaah!

Just nu får vi väl dock försöka fokusera på allt praktiskt som måste fixas… För att jag inte ska bli hyperstressad så lägger jag in en påminnelse till mig själv!
tatlugnt.jpg

 maj 16, 2007  Posted by on maj 16, 2007 at 1:23 f m Funderingar, Kort  Add comments

  29 Responses to “JAG HAR FÅTT JOBB!”

  1. Grattis till nya jobbet

  2. Hej Karin.
    Grattis till jobbet!! Jag hoppas vi ses på skolan, jag är där ofta och så fort jag ser dig i höst så ska jag ge dig en stor välkomstkram!

    /Lisa

  3. Önskar dig lycka till med ditt nya jobb. Förstår att det känns lite skrämmande att flytta tillbaka hem efter att ha varit borta i 10 år. Men ni har varandra och det är det viktigaste.

    Kram Lotta

  4. Stort Grattis till jobbet måste iaf kännas skönt men jag förstår att det känns jobbigt att flytta när du har bott så länge i Kalmar men det går det med man kan ju åka åt det hållet ist.

    Men du har ju med dig familjen.

    men ta allt lungt ska jag säga men jag försöker iaf.

  5. STORT grattis!! Det kommer att gå galant – och Kalmar finns ju alltid kvar när du saknar henne. :)

  6. Grattis!!! Åh så roligt och spännande! Det kommer bli superbra tror jag! Roligt att få dig närmare! :-) Kram

  7. Åh vad roligt – stort grattis Karin! Det kommer garanterat att bli jättebra, det är jag säker på. Och jag tycker det är häftigt av er att flytta – våga och vinn! Tycker också det är kul att du kommer närmare…

    Klart jag skriver upp dig på intresse-listan, gör det hemma ikväll…

    *kram*

  8. grattis till jobbet! hoppas att ni alla kommer trivas här på denna sidan.

  9. Stort grattis! Det kommer att gå så bra och jag vet ju att ni letat er hemåt ett tag nu. Lycka till med allt praktiskt som måste fixas. Jag gillar verkligen ditt inspirationskort!

  10. Grattis!! Vad rooooligt!!

    Jag kommer såklart att sakna dej på den här sidan landet, men jag har haft gott om tid att vänja mej vid tanken på att du försvinner, så jag ska nog överleva. Och vi ses ju på träffar och annat! =OD

    *kraaaam*

  11. GRATTIS & Välkomna hem!!!
    Vi syns i morgon!!!

  12. Grattis Karin!!!!

  13. Stort Grattis till jobbet!!!

  14. Väldigt fint kort också!!!

  15. Å Karin! Jag känner precis som du!! Man får vara villig att offra lite för att det ska kunna bli bättre i längden. Jag hoppas ockås på en flytt i sommar. Hoppas hoppas! Grattis till jobbet och tur det inte blev en friskola som kör slut på dig. ;-) KRAM och lycka till!

  16. Åhhhhhhhhh Grattis!
    Vet vad du går igenom har gjort samma sak en gång man vet inte vad framtiden har i sitt sköte….

    Det kommer gå superbra! och det finns ju massa galna scrappare i denna del av Sverige också….

  17. Grattis och jäklar! Jättekul för dig att få jobbet….men vem ska nu fixa såna där roliga scrapträffar i Kalmar tillsammans med Linda? Nåja, det får lösa sig. Lycka till och ha det jättebra!!
    Kram Mia

  18. GRATTIS!!!
    Så kul att ni kommer närmare!! Då kan vi ses betydligt oftare hoppas jag! Det blir lite konstigt att jobba med gamla lärare kan jag tänka mig :-)
    Stor kram
    Matilda

  19. GRATTIS!!!! Du ska se att allt blir jätte bra när ni väl landat på någon plats som känns ok. Att lämna en stad för något annat är säkert tungt (Kalmar är mysigt) men det är även Kinna med dess omnejd.
    Själv finns jag i Fristad på andra sidan Borås inom samma jobb kategori fast med dom minsta barnen F – år 2……..
    Ha det gott och lycka till. Kram Aase / Ängel60

  20. grattis till jobbet Karin! Förstår dock din oro, men det kommer gå galant ska du se! :)
    kram

  21. Grattis till ditt nya jobb! Det kommer går fin, fint eftersom ni är innställda på att det ska gå bra. Bara positiva tankar hos er.

    Kramen Anna

  22. Grattis till jobbet Karin! Ni har en spännande tid framför er =)

  23. Stort GRATTIS till jobbet! Förstår att det är blandade känslor, Kalmar är ju Kalmar! Men ni kommer klara det galant.

    Du vet vart jag finns när ni ska sälja lgh ;)!

    Trevlig Helg!
    Kram
    Mariette

  24. Åhh!! Underbara nyheter!! Massor med Grattis!!!
    (kommer dock att sakna dig här i vår ände)
    kramar från Sanna

  25. Grattis! Jag förstår att det är lite blandade känslor! Men i slutändan blir det nog bra! Kalmar med omnejd kommer att sakna er oxå! vi hörs! //Emma

  26. Jag vet inte vad jag ska säga, är ju jätteglad för er skull, och du vet jag jag förstår..men jag vill inte att du ska flytta…. :(

    Jag kommer sakna dig massor..

    kram Linda

  27. Grattis till nya jobbet!!

    Kul att det blir en till scrappare i hemtrakten då…

    /Evelina

  28. Supergrattis! Jag förstår att det känns läskigt också, men det kommer nog att bli bra! Massor med lycka till med allt!

  29. Grattis till nya jobbet!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>