Aug 152007
 

Tre dagar på jobbet, än är det inga elever där men jag är helt slut! Alla nya intryck, allt nytt att sätta sig in i. Huvudet snurrar och hjärnan är seg som sirap!

Allt verkar dock bra, även om jag inte riktigt fått kläm på hur allt fungerar än, men det kommer väl det också. Det är alltid jobbigt att byta skola för allt fungerar på olika sätt. Här verkar det tex som om man jobbar 8.15 till 16.15 varje dag med en timmes lunch medans man på andra ställen jag varit på kunnat reglera den tiden själv bara man får ihop sina arbetsplatsförlagda timmar.

Det känns roligt att komma igång igen! Jag cyklar varje dag till och fån jobbet och det är 4.5 km enkel väg. På nervägen är det 1//2 nerför, 1/4 uppför och 1/4 platt. På vägen hem är det hälften uppför och det är inga dåliga backar! Värsta träningspasset!

Just nu har jag ingen ro till att skapa, men här kommer en närbild på min scrappade tavla jag gjorde till köket för ett tag sedan. Tror inte jag visat den?

bakakaka.jpg
 augusti 15, 2007  Posted by on augusti 15, 2007 at 10:15 e m Funderingar, Scrapbooking, skolan  Add comments

  15 Responses to “Jobbkoma!”

  1. Vilken fin tavla. Gillar de starka färgerna mot det svarta och fotot är så härligt.

  2. Vad skönt o få motionen fixad på dagen när man ändå ska ta sig hem o till jobbet, jag bor 3 min från jobbet just nu så det blir inte så mycket motion gratis inte!
    Härlig canvas du har gjort! Underbar med alla färgerna och det härliga fotot!
    // Elin

  3. Åh vilken fin canvas tavla du har gjort. Vilken färgklick och roligt foto. Hoppas att du kommer trivas på ditt nya jobb och att huvudet lugnar ner sig snart.. ;-)

  4. Vilken underbar tavla och lycka till på nya jobbet!

    /Pernilla

  5. Wow vilken bra idé! Jättesnyggt!

  6. Underbar tavla!!

  7. känns som om vi är lite i samma sits du och jag just nu :) Här det oxå sirap som flödar fritt i huvet :)
    Är dock ledig nu fre-sön, så himla skönt, behöver en liten paus o smälta alla intryck
    helt underbara tavla du gjort, rolig idé att scrappa till köket
    kram

  8. Ja, visst är det underbara kläder! Var bor du någonstans? Jag har fått för mig att det är kring Kalmar ngnstans å isåfall kan jag komma hem till dig och visa kläderna ju! :-)

  9. En sådan läcker tavla, vilken färgklick! Passande tema i köket oxå, ska komma ihåg det (^^,)

  10. Så söt tavla…helt underbar..

  11. Vilken jätte-fin tavla med härliga färger. Ligger i startgroparna för att göra en canvastavla och behöver inspiration.

  12. Ujujuj…. Känner mig precis likadan efter min första vecka. Vi speciallärare lägger dessutom våra agna scheman & de är inte klara ännu! Ungarna kommer på tisdag….
    Urfin tavla Karin!!

  13. du låter härligt positivt trött :) om man nu kan säga så…hoppas du ska trivas på nya jobbet. tavlan är jättesnygg- sådär sjukt färgsprakande! gillar den massor *kram*

  14. Så himla fin tavla!!!! Jag är också lite i chock efter att ha börjat jobba igen, även om jag startat väldigt försiktigt än så länge…

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>