Aug 182007
 

Härliga papper som ni hittar på scrapperiet

sommarenarkort.jpg

Nu ska vi åka till Borås och se om vi kan hitta en ny dator! Vår är 6 år gammal och nu kan man kanppt öppna word längre. Så det är bara att inse att det är dags att köpa sig en yngre modell… Tycker det är lite hemskt faktiskt att teknikprylar har en så kort levnadslängd. Vi har ju haft vår dator länge om man jämför. Vilket slöseri med resurser! För att inte snacka om mobiltelefoner där många köper en ny varje halvår. Så, nu har jag vräkt ur mig lite av min miljöfrustration ;-)

 augusti 18, 2007  Posted by on augusti 18, 2007 at 1:22 e m Scrapbooking  Add comments

  16 Responses to “En till med Scenic route”

  1. Härlig lo! Stämmer tyvärr alltför bra in på denna sommar…
    Håller med om resursslöseriet i vår värld, många korta ”bäst-före-datum” är det.. Trevlig helg!

  2. Wow, vilket foto! Och snyggt scrappat så klart. Min mobil har börjat trilskas. Den stänger av sig själv och lyckligtvis upptäckte jag det en vecka innan garantin skulle sluta gälla. Vad tror du jag fick för besked? Inget fel på den telefonen. Bara vanligt slitage!!! Och då ska man veta att jag använder min mobil i snitt en eller två gånger om dagen. En ett år gammal mobil. Suck! Lycka till med datorshoppingen i alla fall.

  3. Snyggt!! Fotot är superbra!

  4. Ja dessa prylar! Tur att de finns i alla fall…annars hade vi ju inte kunnat blogga *ler*
    Snyggt foto, härlig Lo!!!
    Kram kram

  5. Jättesnygg LO! Gillar idén med att fota en gammal vissen
    blomma.:-) Och jätteläckert foto. /ÅsaB

  6. Fantastiskt foto på en underbar layout!! Så snyggt!

  7. Jättefint! Både vinkeln och skärpedjupet på fotot, färgkombinationen och upplägget. Och jag gillar verkligen lager på lager med olika mönstrade papper, utan att fotot trots det försvinner i alla mönster.

  8. Vilken känsla det är i fotot och LO’n är super!

  9. Vilket vackert foto och layout! Lycka till data-inköp, min burk var också mycket trötter i våras och då blev det byte till en ny och yngre upplaga. Men visst är det trist att byta, byta och byta ut teknikprylar som inte är trasiga utan enbart lite omoderna och slöa.

  10. dösnygg LO! Aj lövvv färgerna o fotot är grymt läckert!

  11. Härlig LO Karin! Stämmer så väl in på denna sommaren… gillar kortet! Det är ju inte det första man tänker på att fota.. får nog vidga mitt perspektiv lite *ler

  12. Så så så så SNYGGG!!!!

  13. Måste skriva här med!!!
    Denna e så fantatiskt fin, fotot e ju underbart å färgvalet perfekt!!!
    Som en annons för hösten, som tillochmed jag (inbiten sommarälskare) fastnar för!!

  14. Underbar layout! Vilket fantastiskt vackert foto och väldigt läckra papper.

  15. Ja jösses va tiden går fort! Jag minns när ni köpte den datorn… och det känns inte så länge sedan.. Fast det är 2 år sen vi köpte den datorn vi har nu och den känns ju ny… Jaja man börjar bli gammal! See you soon!

  16. Ursnyggt foto!!! Wow! Och vilken fin layout! Håller med dig om datorer…vår här hemma har vi bara haft tre år och den är knäpp! =( Datorer borde fungera felfritt i minst min livslängd så man aldrig behöver ringa support och krångla och bli arg. ;)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>