Mar 202011
 

Igår var vi på dop som övergick i bröllop. En stor överraskning, inte minst för brudens mor som jag trodde skulle få en hjärtattack… Jag misstänkte det dock väldigt starkt och hade tom köpt en bröllopspresent.

Vi sov i Alingsås hos svärföräldrarna och idag var det dags för ett långpass. Jag följer ett träningsschema på Marathon.se för att klara göteborgsvarvet och det stod 11 km på 90 minuter. Jag fick med mig S ut och vi sprang iväg upp genom skogen i Alingsås och med upp menar jag uppför… Vi bor kuperat här, men det var värre. Tror det gick konstant uppåt i ungefär 2,5 km. Sedan började det gå ner ganska rejält, tills vägen tog slut och vi fick vända och springa 1 km uppför igen!!! Sedan tog vi en stig genom skogen och den gick neråt, men ack vad isigt det var. Vi fick kryssa oss fram mellan bara fläckar, snö och att springa i skogen. Så det gick långsamt långsamt men var ändå riktigt jobbigt. Vi avslutade med att springa runt Gerdsken, där det också var isigt. När vi kom tillbaks stod klockan på 85 minuter och 11 km. Riktigt långsamt, men shit vad jobbigt.

Men nu ser jag redan fram emot nästa löppass :D

 mars 20, 2011  Posted by on mars 20, 2011 at 9:34 e m Träning  Add comments

  One Response to “Dagens äventyr”

  1. Vad duktig du är! Jag tycker det gick ganska fort, jag. Med tanke på att det var så kuperat. Jag blir så inspirerad bara av att läsa om din träning! Heja heja!!

    Kram, Annette

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>